Zoeken

ANBI

HdS Zorg is onderdeel van Icare. Stichting Icare is een ANBI-instelling en is onderdeel van zorgconcern Espria.

Zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans. Door deze samenwerking, door groot te zijn in kleinschaligheid, kan Espria de kracht van mensen in hun eigen sociale omgeving zo veel mogelijk benutten, om daarmee bij te dragen aan de wens van elk mens om zo lang mogelijk zelfstandigheid te bewaren en een zo waardevol mogelijk leven te kunnen leiden. Als onderdeel van Espria wordt Icare bestuurd door een Raad van Bestuur. Deze staat onder toezicht van de Raad van Commissarissen.

Vanaf 1 januari 2021 is Icare als grote zorgaanbieder vanwege nieuwe ANBI- wet- en regelgeving verplicht om voor het afgelopen boekjaar het Standaardformulier publicatieplicht Zorginstellingen in te vullen. Klik hier voor het formulier. De feitelijke verantwoording vindt plaats via het jaarverslag. 

De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van Espria vindt plaats via het jaarverslag van Espria.
Voor het jaarverslag van Espria, klik hier
Voor de juridische structuur van Espria, klik hier.
Voor de contactgegevens van de bestuurders, klik hier.

De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van HdS Zorg vindt plaats via het jaarverslag van Stichting Icare.
Informatie over de juridische structuur van HdS Zorg vindt u hier >
Jaarverslag van Icare vindt u hier >
 
HdS Zorg, Christelijke organisatie voor de Zorg
KvK nummer van Icare: 41020244
RSIN nummer van Icare: 805305798
Postadres en bezoekadres: Thorbeckelaan 16 - 3771 EG Barneveld