Zoeken

Voordelen van lidmaatschap

Om gebruik te kunnen maken van de zorg en ondersteuning van HdS, is het niet nodig om lid te zijn van een Ledenvereniging,
maar als u lid bent van Icare Ledenvereniging kunt u gebruik maken van een groot aantal aanvullende producten en diensten, gratis of met korting.

Zo is er bijvoorbeeld Acute Zorg, gratis en alleen voor leden. In een crisissituatie kunt u dag en nacht een beroep doen op zorg, gedurende maximaal 32 uur, verdeeld over maximaal vijf etmalen. Daarnaast kunt u als lid profiteren van collectieve korting op de zorgverzekering en aantrekkelijke tarieven voor diensten als de Klusbus, kapper, pedicure en opticien aan huis.

Daarnaast helpt de Ledenvereniging u wegwijs te worden in de wereld van wonen, zorg en service. De Icare Ledenconsulent is uw persoonlijke gids en wijst u graag de weg. Zij weet precies wat mogelijk is in de zorg- en hulpverlening en kent de Icareorganisatie als geen ander. Daardoor kan ze oplossingen aandragen waar u zelf misschien niet meteen aan denkt.

Het lidmaatschap van Icare Ledenvereniging kost € 20,50* per jaar per huishouden. Hiervoor ontvangt u ook het ledenblad Icare Plus. Lid worden kan via www.ledenvereniging.nl of per telefoon 088 - 383 20 00.

* Prijswijzigingen voorbehouden.