Zoeken

Werken bij HdS Zorg

HdS Zorg is een christelijke organisatie voor thuiszorg.  Vanuit de liefde en de zorg die God ons geeft willen wij ook liefde, zorg en ondersteuning  geven  naar onze cliënten en elkaar. Onze professionals zijn deskundige mensen die garant staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, respect, gedrevenheid, liefde en échte aandacht voor hun naaste. In de gemeente Barneveld biedt HdS Zorg professionele thuiszorg in de vorm van verpleging en verzorging en huishoudelijke zorg. HdS Zorg vindt u in Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind.

Bij HdS Zorg werk je in een wijkteam dat verantwoordelijk is voor de zorg en begeleiding van de klanten in de wijk. We kennen onze klanten goed. Samen met hen kijken we welke zorg er nodig is en hoe we dat het best kunnen invullen. Bij HdS Zorg is het fijn werken. Teamleden zijn goed op elkaar ingespeeld, vertrouwen op elkaar en gebruiken elkaars sterke punten en kwaliteiten.

Hds Zorg is een onderdeel van Icare.

Vacatures

Verpleegkundige gemeente Barneveld

12 - 24 uur
wijkteams gemeente Barneveld
Bekijk vacature

Verpleegkundige Garderen

12 - 16 uur
wijkteams Garderen
Bekijk vacature

Verpleegkundige Zwartebroek Terschuur

12 - 16 uur
wijkteams Zwartebroek en Terschuur
Bekijk vacature

Verpleegkundige Flexteam

1 - 28 uur
flexteam in gemeente Barneveld
Bekijk vacature
6 vacatures
  • 1 van 2

Ook interessant voor jou

Vakantiewerk bij HdS

Zelf je vakantiegeld verdienen? Ervaring opdoen in de zorg? Van betekenis willen zijn voor onze klanten en collega’s? Allemaal redenen om contact met ons op te nemen want wij hebben volop vakantiewerk.

Over HdS Zorg

HdS Zorg is een christelijke organisatie voor zorg, waar deskundige medewerkers garant staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Maak kennis met je nieuw collega's

Wil je bij ons komen werken? Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen!