Zoeken

HdS Verpleging en Verzorging

Of u nu woont in een eengezinswoning, een appartement of een aanleunwoning. Thuis is de belangrijkste plek op aarde en u wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ongeacht uw leeftijd, handicap of ziekte. Met een beetje hulp, verzorging of verpleging, is dat goed mogelijk. Misschien kunt u naasten of huisgenoten inschakelen, maar soms is dat niet mogelijk, niet voldoende of heeft u professionele zorg nodig. Wanneer u zorg nodig heeft, zijn wij er voor u.

HdS Zorg biedt verpleging en verzorging in Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind.

De zorg die HdS Zorg u biedt is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie. We overleggen met u welke zorg dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk en wat zijn voor u de beste tijden om verzorgd of verpleegd te worden. Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen.
HdS Zorg levert dag en nacht zorg. Dat is een prettig idee. Op afspraak, maar ook bij een acuut probleem, 24 uur per dag is HdS Zorg er voor u.

HdS Zorg werkt nauw samen met alle disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek. Bovendien hebben we regelmatig overleg met de specialisten van het ziekenhuis. De thuiszorg die HdS Zorg u biedt is daarmee vakbekwaam en specialistisch.