Zoeken
Afbeelding: HdSZorg_Noord_jan2020

HdS team Noord

Het HdS team Noord is een professioneel team, de verpleegkundigen en verzorgenden hebben met elkaar een enorme hoeveelheid aan kennis, ervaring en deskundigheid. Dit maakt dat het team snel en deskundig kan inspelen op elke zorgvraag.

Uw zorg, onze passie.

Woont u in Voorthuizen, Zwartebroek, Terschuur of Garderen en heeft u een zorgvraag op welk gebied dan ook, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een (oriënterend) gesprek.

HdS team Noord is bereikbaar via (0342) 40 56 18.

Afbeelding: Els in actie voor wijkplatformblaadje

Wijkverpleegkundige Els van der Wekken

Even voorstellen

Mijn naam is Els van der Wekken. Ik werk sinds juni 2012 bij HdS zorg als wijkverpleegkundige in het team Voorthuizen. Mijn verpleegkundige loopbaan begon ooit in Oud-Beijerland in een verzorgingshuis waar ik waarnemend Hoofd Verzorging was. Daarna heb ik 14 jaar gewerkt in Afrika. En ben nu dus alweer een paar jaar als wijkverpleegkundige werkzaam in Voorthuizen.

HdS werkt alleen in de gemeente Barneveld; dat maakt het werken leuk omdat het zo kleinschalig is; we werken in kleine vaste teams en bovendien werk ik in een team met professionele verzorgenden dat uit de omgeving komt. Deze mensen hebben hun sporen bij de HdS verdiend en ik ben blij dat ik daar als wijkverpleegkundge bij mag horen.

In 2015 heb ik de specialisatie Palliateve Zorg afgerond. Door deze opleiding zijn we als team nog beter in staat om mensen in de laatste fase van hun leven te begeleiden en professionele zorg te geven.

Heeft u vragen, dan kunt u mij bellen.
Mijn telefoonnummers
(0342) 40 56 18 /  06 22 95 53 20