Zoeken

Team Kootwijkerbroek

Mogen we ons even voorstellen? De collega’s van team Kootwijkerbroek! Of, zoals onze cliënten ons ook wel noemen: “de meisjes van de HdS”. Dat zegt wel wat, we horen er al helemaal bij in Kootwijkerbroek!

Al meer dan vijftig jaar staan we als HdS in Kootwijkerbroek (met daarbij horend Stroe-Kootwijk-Garderen)  garant voor deskundige, kwalitatieve en identiteitsgebonden zorg. Veel van onze collega’s werken inmiddels al jaren in Kootwijkerbroek en omgeving, en kennen het gebied en de mensen als geen ander. Dat maakt het werken met onze cliënten makkelijker, we staan zo heel dicht bij u!

Net als u hopen wij natuurlijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt wonen, maar als dat niet meer gaat zijn wij er voor u! Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van verzorging en verpleging op elk gewenst moment van de dag.

HdS Team Kootwijkerbroek: Graag tot uw dienst!!

Team Kootwijkerbroek is bereikbaar via (0342) 40 56 19.

Team Kootwijkerbroek

Als team HDS zorg Kootwijkerbroek verlenen wij begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging  in Kootwijkerbroek, Stroe, Garderen en Kootwijk. Samen met u kijken wij naar hoe wij u kunnen ondersteunen zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. U kunt altijd contact opnemen en ons benaderen voor een oriënterend (telefoon)gesprek, om uw wensen te bespreken.

Telefoon wijkteam: (0342) 40 56 19