zoeken
Lettertype: A A A

HdS Zorg
Christelijke organisatie voor thuiszorg
Kapteijnstraat 25
3771 CA Barneveld

Huishoudelijke hulp
(0342) 40 56 00 (8.30 - 17.00 uur)
huishouding@hdszorg.nl

Verpleging en verzorging
(0342) 40 56 03 (09.00 - 17.00 uur)
wijkverpleging@hdszorg.nl
Voor uw wijkteam bel:
(0342) 40 56 16 Team Barneveld Noord
(0342) 40 56 15 Team Barneveld Zuid
(0342) 40 56 18 Team Voorthuizen
(0342) 40 56 19 Team Kootwijkerbroek


Team Barneveld Noord

Afbeelding: team_Barneveld_Noord_hds

Ons team is een warm en enthousiast team en bestaat uit diverse verpleegkundigen, en (IG ) verzorgenden. We willen graag met respect en liefde met onze cliënten omgaan. Ieder mens is uniek met unieke kenmerken en daarbij ook unieke wensen. Wij houden daar rekening mee en denken en helpen mee om dat unieke persoonlijke stukje te koesteren. Onze benadering is respectvol, ongeacht religieuze achtergrond, levensstijl en persoonlijke wensen.

Om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen is er naast aanpassingen thuis en het aanschaffen van hulpmiddelen, ook deskundige hulp nodig: zo nodig 24 uur per dag. Dit vraagt veel van partners, kinderen of andere mantelzorgers.

Wij als teamleden willen u graag ondersteunen in deskundige en praktische zorg. We geven (aanvullend) hulp bij lichamelijke verzorging, verpleging en complexe verpleegkundig technische zorg. In ons team werken diverse collega’s die speciaal getraind zijn om met mensen met dementie om te gaan en hen te ondersteunen in zelfredzaamheid. We werken met inzet van vaste collega’s, passende benadering en aandacht voor wat past binnen het proces van cognitieve achteruitgang. Daarbij besteden we ook aandacht aan de mantelzorger.

Ons streven is met een klein team brede zorg te verlenen namelijk van kortdurende zorg tot volledig herstel. Als herstel niet meer mogelijk is, verlenen we zorg tot het levenseinde. We kunnen dag en nacht zorg bieden.

Daarnaast verzorgen ook professionele opvolging van alarmeringen die eventueel via de verzekering geregeld kan worden.

De wijkverpleegkundigen kunt u gratis (tot 4 uur per jaar) om advies, voorlichting of instructie vragen. Samen oplossingen te vinden voor een probleem bij uzelf of uw naaste. Zij staan in verbinding met het bredere netwerk van andere hulpverleners als ergotherapeuten, fysiotherapeuten en huisartsen bij u in de omgeving.

Wij als team Barneveld Noord willen hier met liefde graag aan mee werken. 
Team Barneveld Noord is bereikbaar via (0342) 40 56 16.

Wijkverpleegkundigen Jeanet Gerritsen en Mieke van Dis

Afbeelding: WV_Bveld_nrd

Wij zijn Jeanet Gerritsen en Mieke van Dis, wijkverpleegkundigen van team Barneveld-Noord. Wij werken samen met plezier bij HdS zorg met ons team in deze wijk. Als u nieuwsgierig geworden bent en vragen hebt, kunt u een oriënterend gesprek aanvragen. We kunnen dan samen kijken naar uw wensen, naar onze mogelijkheden voor passende ondersteuning. In de afgelopen jaren zien we de zorg steeds complexer worden. Ondanks deze ontwikkeling is het fijn om zorg te bieden die persoonlijk en deskundig is en ondersteuning geeft aan hen die mede betrokken zijn in het zorgproces rondom de zorgvrager. Dát is wat dit werk voor ons zo waardevol maakt.

Neem gerust contact met ons op via het team telefoon nummer 0342 -405616